Hírlevél

Iratkozz fel a Női Léted Kincseinek felfedezéséért és

Tiéd egy különleges

AJÁNDÉK  EBOOK, hogy 

LEGYEN CSODÁS A LÉTED! 

Először publikálom verseim, novelláim és mindazt, mit felölel

25 év önismereti munka…

„A mindennapok kihívásaihoz több mint „túlélő csomag.”

HÍRLEVÉL NEKED!

 

Melyek témái kipróbált „trükkök” a szépség, intimitás, szexualitás, kapcsolatok, hivatás, kreativitás, energiák területén…

Tápláld a Tested. Lelked a Szellemed…

Varázsold ünnepivé a hétköznapokat is!

Tapasztalataimból néhány...

 A 20-as éveimben az Önmagam megismerése vált fontossá, így kaptam az élettől helyzeteket, kapcsolatokat, könyveket, tanfolyamokat, iskolákat, munkahelyeket, melyek ennek az útnak a rejtelmeibe vezettek.. 

  Az alkotást és a kommunikációt csodásan ötvözte  számomra a 30  éven át  művelt fodrász szakma, ahol sok embert megismerhettem, gyarapítva a tudásom. Felvállalva az élet útmutatását, az alkotás maradt, más-más formában. Kedvenceim a rajzolás, kézműveskedés, versírás, olvasás és szinte bármi, ami lelkesedéssel tölt el, visszavezet Önmagamhoz, teljesebbé teszi az életem. Vagyis minden, amit magamhoz vonzok. 

Az „utazás” során megismerhettem az univerzális energia egyik formáját, a Reikit, az Angyal kommunikáció alapjait, a Transzcendentális Meditációt, a Merkaba meditációt. Ezek a technikák, alkalmazásuk kezdetétől fogva felgyorsították valós lényem megismerésének folyamatát. 

 A Down-Alapítványnál eltöltött 5 év, ahol a gondozási és foglalkoztatási munkakör segítségével az értelmileg, fizikailag korlátozott és Down szindrómával élők között megtapasztalhattam a feltétel nélküli szeretet felemelő pillanatait és bepillantást nyertem árnyékos oldalaimba. 

A felhalmozott információk elrendezéséhez a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen eltöltött 3 év segített hozzá. 2010 óta szenvedélyesen használom a Számmisztikát magam és mások számára. 2016-ban a Tantra tanulmányaimban eltöltött 3 év után sikeres vizsgát tettem, Intimitás segítőként. 2020-ban elvégeztem az 1 éves továbbképzést is. 

Természetesen a tanulás  folytatódik, jelenleg is egy csodás MesterNő kíséretében fejlődhetek.