21 napos szenvedélyes Nő kihívás!

07.13-08.03

 

Látod Magad vibráló lendületben?

¤ Energikus, vonzó személyiség vagy?

¤ Meg mered mutatni Magad?

¤ Tisztában vagy az értékeiddel?

¤ Szexi Nőt látsz a tükörben?

¤ Szárnyalva építed a jövőd, a jelenedet  élvezve?

Ez a kihívás pontosan a Tiéd, ha IGENNEL  szeretnél válaszolni ezekre a kérdésekre!

A TEST, LÉLEK, SZELLEM útjain járva, a HOLD erőinek támogatásával, egyszerű  gyakorlatokkal és videókkal segítelek 21 napon át.

 Csatlakozz!

Születésünk kezdetétől már miénk a lehetőség, hogy Lélekkel telve, azaz Lelkesen éljünk!

Segítek, hogy visszatalálj igaz természetedhez! Csatlakozásod után elindul egy 3 hetes, csodás, belső „utazás”, ahol emailben küldött, egyszerű, napi gyakorlatokkal,

 videókkal, letölthető anyagokkal, heti online élő találkozóval, Tudatos Nők csoport tagsággal, személyes találkozó lehetőségével és sok-sok ajándékkal  erősítelek meg, hogy saját Forrásod megleld!

Ime, a csatlakozásod utáni első

3 AJÁNDÉKOM!

értékük összesen 9000 Ft

Fényfürdő

20 perc hanganyag

Ki ne szeretné, hogy egyik pillanatról a másikra, a vágyott állapotba kerüljön?!

Ezt nem ígérhetem, azonban ez az immaginációs gyakorlat mély ellazulást hozhat már az első alkalommal, rendszeres használatával pedig megadjuk a lehetőséget a sejttudatunk ébredésére is, hogy emlékezzünk kik is vagyunk!

Igazi ráhangolódás a következő 21 napra!

Energiák szolgálatban

90 perc hanganyag

Biztosan Neked is vannak mérföldköveid. Állomások, melyek fontos esszenciát hordoznak számodra! Saját Életemből hoztam 9 fontos energiát, amik megalapozhatják a képességünket ahhoz, hogy céljaink fókuszába terelhessük teremtő erejüket!

Életerő – Együttműködés – Intelligencia – Gyakorlatiasság -Elszántság – Harmónia – Érzékenység – Egyensúly – Bölcsesség

Női energia – Hold erő

7.31 perc hanganyag

Összefoglaló a  2 -es szám energiájáról, amihez a  HOLD kapcsolódik. Ez az ismertető segíthet abban, hogy felismerjük ezt az energiát és tudatosan használva feléleszthetjük Magunkban, hogy igazán kapcsolódhassunk e fontos születési energiánkhoz!

Milyen változásokat hozhat ha csatlakozol ehhez a kihíváshoz?

21 nap után

¤ szilárdan állhatsz a földön, önismereted biztonságában

¤ halogatásaid teremtő erőkre változhatnak

¤ szexi Nő nézhet vissza a tükörből

¤ energikus, sugárzó Lényed kiáraszthatod

¤ az öröm felszabadító élményeivel lehetsz gazdagabb és pozitívabb

¤ szeretetteljesebb kapcsolataid lehetnek

¤ Belső Forrásod tudatában boldogabbak lehetnek a mindennapjaid

¤ a szenvedélyes Nő virágzásnak indulhat

 

 

 

Tapasztalataimból néhány...

 A 20-as éveimben az Önmagam megismerése vált fontossá, így kaptam az élettől helyzeteket, kapcsolatokat, könyveket, tanfolyamokat, iskolákat, munkahelyeket, melyek ennek az útnak a rejtelmeibe vezettek.. 

  Az alkotást és a kommunikációt csodásan ötvözte  számomra a 30  éven át  művelt fodrász szakma, ahol sok embert megismerhettem, gyarapítva a tudásom. Felvállalva az élet útmutatását, az alkotás maradt, más-más formában. Kedvenceim a rajzolás, kézműveskedés, versírás, olvasás és szinte bármi, ami lelkesedéssel tölt el, visszavezet Önmagamhoz, teljesebbé teszi az életem. Vagyis minden, amit magamhoz vonzok. 

Az „utazás” során megismerhettem az univerzális energia egyik formáját, a Reikit, az Angyal kommunikáció alapjait, a Transzcendentális Meditációt, a Merkaba meditációt. Ezek a technikák, alkalmazásuk kezdetétől fogva felgyorsították valós lényem megismerésének folyamatát. 

 A Down-Alapítványnál eltöltött 5 év, ahol a gondozási és foglalkoztatási munkakör segítségével az értelmileg, fizikailag korlátozott és Down szindrómával élők között megtapasztalhattam a feltétel nélküli szeretet felemelő pillanatait és bepillantást nyertem árnyékos oldalaimba. 

A felhalmozott információk elrendezéséhez a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen eltöltött 3 év segített hozzá. 2010 óta szenvedélyesen használom a Számmisztikát magam és mások számára. 2016-ban a Tantra tanulmányaimban eltöltött 3 év után sikeres vizsgát tettem, Intimitás segítőként. 2020-ban elvégeztem az 1 éves továbbképzést is. 

Természetesen a tanulás  folytatódik, jelenleg is egy csodás MesterNő kíséretében fejlődhetek. 

Kísérőd leszek!

Több mint 30 éve szenvedélyem a tanulás, megismerni Magam és felfedezni a világot! Mélységeket megjárt Nő vagyok, a TANTRA útján járva, immáron 9 éve… Születésemtől kezdve haladtam át életkríziseim rögös útján, hogy e rögöket építőkockákká alakíthassam, értük hálával a szívemben. Képessé váltam a problémából kinyerni az ajándékot, megtalálni a biztonságot Magamban! Ebben tudlak kísérni Téged is… Önmagad csodás felfedezésében!

Nalini 

Lélekjel tolmács

Szeretettel várlak az online térben, legyen csodás a Lét!

Nalini