Élj színes és boldog életet!

                                          Utazz Velem  az energiák Világába!

Az idő csak fut és annyi minden fontos!

Vágyjuk a tökéletest, a maradandót, miközben a változások nap mint nap átszövik életünk. Mi lenne, ha ezt Te magad idéznéd elő? Hogyan éreznéd Magad a bőrödben, ha teremtésre használnád a képességeid? Hozzá tenne a boldogságodhoz?

Üdvözlet, Nalini vagyok!

Szenvedélyem a tanulás és mindenből kivenni az ajándékot! Alkotni valami újat és átváltoztatni azt, amire képes vagyok! Egyre érzékenyebbé válni a Bennünk és körülöttünk lévő csodás Létre, boldogságunk „kulcsaihoz” jutni, fantasztikus érzés! Olyan zárak nyitására lehetünk képesek, melyekről nem is álmodtunk! 9 nap, 9 lecke és a változásokhoz megerősítő hanganyag! 

Ízelítőként az első napból... hallgass bele!

Tiéd lehet, ha Velem tartassz!

Mély Önmegismerés

Felszabadító megértés

Elme  elcsendesedés

Építő gondolatok

Növekvő tolerancia

Képzelőerő növekedés

Energia növekedés

Többször felhasználható hanganyagok

Születési alapenergiák ismerete

Izgalmas tanulás otthon

Egyénre szabott ajándék

Motivációs „eszközök”

 9 megerősítő hanganyag a teremtéshez

Indulhat a Boldogság Program? Üzenj, ha Kérdésed van!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Különleges figyelemre vágysz? Nézz körül! 

Mi van belül? Kattints ide!

Születési energiák

Életfeladatok

Misszió

Névenergia

Képességek

 

Miért válaszd?

Amikor fontos hogy tudd a hajlamaid…

Mi az Élet esszencia? Nézd meg! 

 

Család

Életöröm

Pénz

Szeretet

Önnevelés

Lehetőségek

Életfilozófia

…és sok más…

Mit adhat?
Használhatod Talizmánként…

Megismernétek egymást jobban?

Itt egy eszköz!

 

 

Ahol szuperül működtök!

Amiben jók vagytok együtt!

Amiért tenni jó!

Ami „munkát” igényel!

 

 

 

Szeretnétek építő Kapcsolatot?
Ismerjétek meg a dinamikátokat! 

 

“Drága Nalinit akkor ismertem meg pont amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az élet szó szerint az utamba sodorta. Rögtön éreztük egymásban a közös ezoterikus vonalat, a közös szimpátia egyből kialakult. Életemnek ebben a szakaszában testemnek (lelki eredetű testi tünetek), lelkemnek szüksége volt támogatásra. Nalini módszerei első pillanattól kezdve működtek és tetszettek nekem. Személyre szabva, ketten igazodtunk  minden alkalommal az igényeimhez. Javaslataival, feladataival sok dologban felnyitotta a szemem.  Néhány módszert a mai napig használok.  Hálás vagyok, hogy akkor olyan sokat segített, hogy túl legyek a nehéz időszakon.  Csak ajánlani tudom.” 
Csiszér Krisztina

Akik már megtapasztalták…

„Szilvi, Nalini egy olyan segítő, akit az útkereső, gyógyulni vágyó ember, valójában mindig is keres. Nyugodtan mondhatom, hogy egy igazi polihisztor, akiben egyesül a tudás, a segítőkészség és a tapasztalat. Ha a segítségét kéred, készülj fel, mert hihetetlen pontossággal fogja eléd tárni a megoldást, amit a zsigereidben talán már éreztél is, csak nem mertél bevallani magadnak. Elégedetten fogsz távozni, mert nem csak értékes válaszokat kapsz tőle, hanem egy igazi élménnyel is gazdagabb leszel.”
Németh Attila
„Nalinire mindig számíthatok, ha válaszút előtt állok, vagy éppen nem tudom, hogy merre van az előre. Sokat segített nekem korábban Bach-virág esszenciáival és a számmisztikai elemzéssel. Minden évben konzultálunk, hogy mikre kell odafigyelni, mik az erősségeim, amik segítik a mindennapjaimat. Sőt, Nalini készített egy hanganyagot a részemre, amit minden nap hallgatok és valóban szépen alakulnak a dolgaim. Köszönöm szépen, Nalini, hálás vagyok a segítőkészségedért, a tudásodért, és nagyon kedvelem a kedves, megbízható személyiségedet!
Ölellek!”
Schmidt Kata
Szeretnél ajánlást a választásodhoz ?

Légy részese az élménynek!