Telnek a napok, amolyan rutinból élsz és csak apró mozzanatok változnak, melyek egy kis színt visznek a mindennapjaidba.

Időnként erőt vesz rajtad az önsajnálat és könnyektől nedves szemekkel, vagy bús tekintettel kérdezed magadtól, miért ilyen Veled az Élet?

Aztán megnyugtatod magad, vagy álomba merülsz és talán nem is ébredsz fel ebből az álomból… Mert nem akarsz, mert ezt ismered és ebben vagy járatos és ez vált a rutinoddá…

Félsz a változástól, pedig örülnél neki… Ez a kettősség szövi be a heteket, hónapokat, az éveket…

Nem?! Nem így élsz! Nagyszerű! Akkor már felelősséget vállaltál és nem helyezed kívülre az Életet és címkézed fel egy rosszindulatú mumussá! Lehet, hogy bizonytalanul indult benned a változás, de annyira szeretted volna, vagy annyira rosszul érezted magad, hogy végül döntöttél és elindultál a félelemmel teliségben is!

A bátorság pont ebben nyilvánul meg és a reszkető lábak végül határozottabb lépésekhez is elvezetnek! Tovább kell tudni lépni, ha csak egyet is, az majd belendíti a többit is…

Az élet nem körülöttünk vagy bennünk, bár ezen a szakaszon is vannak élményeink, hanem mindenütt zajlik, vibrál, áramlik. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem állsz ellen, hanem beleszövöd magad és akkor nem a hálójában ragadsz, hanem megéled a Mindenséget!

Azt, aki szövi a hálót, azt, ami megsemmisíti és azt, ami már annyira megfoghatatlan, hogy szavunk sincs rá megfelelő.

A felelősséget vállalva az életedért, képessé válsz alakítani is azt, belemerülni és élvezni éppen azt a pillanatot, amit megélsz.

Mindez azért sem lehetetlen, bárhogy is élsz, mert a döntéseden fog múlni, nem függhet mástól…

A felvállalás olyan tapasztalatokat hoz majd, amik tovább lendítik a lépteid a csodák természetes világába!

Merj élni, tudni, hogy ki vagy és élni Magad a kicsinységben és a nagyságban is! Hiszen nem csupán merő véletlen hogy létezel, hogy lélegzel, hogy dobog a szíved!

Élmények csokra a Tiéd, élj hát velük!

Így soha nem leszel magányos, mert ha éppen egyedül vagy, akkor azt élvezed, ha társaságod van, akkor pedig megoszthatod az örömöd a Másikkal!

Független, szabad Lény vagy, dönts és élvezd a Léted!