Női szerepeink sorozat – VarázslóNő erő

9.900 Ft

Ősi erőnkhöz jutás nem csak könnyített sorsutat jelent, hanem a mindennapok rejtett jeleinek felfedezése, az olykor előbukkanó, nekünk szánt szimbólumok megfejtése, megoldó kulcsokká alakítása. A tudatos Lét csodáinak megtapasztalásán keresztül, a gyakorlatba épített eredendő tudásunk esszenciáival megtöltött folyamatos jelenlét, örömmel teli és kiegyensúlyozott, harmonikus életet teremt. Ez a 4 részes mini online program, a saját tempódban kísér, hogy tudatosan használva eredeti erőid, a lehető legteljesebb életet élj!

 

Leírás

Az ÉRZÉKELÉSEK birodalmába vezet, ahol a SZERELEM mágikus rejtelmein át, a TEREMTŐ ERŐ tudatos fényével átitatva támogat úgy, hogy szemeink messzebbre lássanak a látható világnál, hogy eljuthassunk a saját FORRÁSUNKHOZ.

A jelenbe hozó gyakorlatok, a vizuális élmények, meditatív vezetése, fantáziánk varázslatos erejével forraszt újra össze. Kézzel fogható térkép, melynek segítségével a nehéz időkből varázsolhatunk egy könnyedebb kihívásokkal teli időszakot.

Mindez a mindennapok kihívásainak idején nem csak hatékony eszköz, hanem eredendő bölcsességünkhöz vezető út, gyakorlati módon. A VARÁZSLÓNŐ bennünk élő erejével.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női szerepeink sorozat – VarázslóNő erő” értékelése elsőként