Számmisztika I. Csomag

12.000 Ft

Energiák halmaza között élünk , melyek uralkodnak bennünk és társas kapcsolatainkban. Rohanó, konfliktusokkal teli világunkban kihasználhatjuk különböző időciklusaink jótékony hatását, ráterel bennünket az embertársainkhoz vezető útra. Krízishelyzeteinkre ráláthatunk, így megtalálhatjuk a bennük rejlő „ajándékot˝, megfejthetjük sorsunkat. A Számmisztika  felismeréseinkre nyit kaput, gyengéden segít megtalálni a helyünket és ezzel egyre jobb Világot teremthetünk Mindnyájunknak. Néhány életterület, amelyet megtámogathatunk, ha rálátunk belső dinamikájára:
Iskola -Hivatás-Párkapcsolat – Szexualitás-Intimitás-Család és gyermeknevelés -Családtervezés -Házasság -Egészség

Kategória:

Minden életterületre kiterjedő elemzés, 1 óra

püthagoraszi Számmisztika

Hanganyag

Kibontásra kerülnek az életterületek, a feladatok, a Missziónk. Időciklusainkat megismerhetjük. Az adott év energiáit
felhasználhjatjuk céljainkra és megértjük, ha a vizsgált időszak nem arra alkalmas a legjobban, amire épp szeretnénk. Ez
mellett, megláthatjuk, hogy mikor érdemes céljaink eléréséhez felhasználni a jelenlévő energiánkat. Megtudhatjuk a
nevünkben rejlő örökségünket és az eszközt, ami segíti, vagy épp gyengíti azt. Számos kérdés felmerülhet, ami megválaszolásra kerül és az interakció során még pontosabb információkhoz juthat az elemzést kérő. Élnél a lehetőséggel? Kérlek  üzzenj a Kapcsolat menüpontra kattintva, hogy mihamarabb felvehessem a kapcsolatot Veled a részletekért!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Számmisztika I. Csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük